Westendorp

Het restaurant waar uw kinderen ook naar toe willen!

Restaurant

Ons restaurant biedt ruimte aan zo’n 200 gasten in een gezellige, Oudhollandse sfeer. Buiten op het terras is er bovendien nog plaats voor zo’n 65 personen.

In ons restaurant kunt u terecht met zowel grote groepen als een klein en knus gezelschap. Er zijn al tafels voor 2 personen, maar desgewenst is dit uit te breiden tot vele tientallen personen. Enkele tafels staan standaard klaar voor groepen tot zo’n 15 personen, maar wanneer u vooraf reserveert zorgen wij ervoor dat ook een grotere groep geen enkel probleem vormt.

1Bovendien kunt u met uw groep in een aparte ruimte terecht, genaamd de ‘Beste Kamer’. In deze ruimte zit u wat meer apart van de andere gasten van het restaurant, zodat dit uitstekend geschikt is voor het vieren van een privĂ©-aangelegenheid. Zijn er kleine kinderen in uw groep, dan zit u in deze ruimte toch zeer dicht bij het speelpodium. De kinderen kunnen zich dus uitstekend vermaken, zonder dat ze ver van u verwijderd zijn.

Het speelpodium zorgt bovendien voor een speciale sfeer binnen het restaurant. Heeft u geen behoefte aan de vreugdekreten van onze jonge bezoekers, dan kunt u voorin het restaurant ook rustiger zitten.
Ons restaurant is zeer kindvriendelijk, zoals u kunt lezen wanneer u hier klikt.

Bij mooi weer kunt u een plekje kiezen op ons terras in de schaduw van de mooie grote boom of de parasols. Wordt het te warm dan komt u weer gezellig binnen zitten in ons restaurant met airco.