Westendorp

Het restaurant waar uw kinderen ook naar toe willen!

Werken bij ’t pannekoekhuis

Ons team bestaat uit jonge mensen tussen de 15 en 30 jaar oud. Naast enkele mensen in vaste dienst, zijn er vooral veel oproepkrachten bij ons in dienst in de leeftijd van 15 tot en met 20 jaar.

In de bediening werken meisjes en in de keuken werken jongens. Er is bijna altijd wel behoefte aan nieuwe meisjes en jongens, dus mocht je interesse hebben, neem dan vooral contact op.
De werkzaamheden zijn als volgt:

Restaurant

Klanten te woord staan, bestellingen opnemen en wegbrengen, drankjes klaarmaken, tafels opdekken en alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Keuken

Afwassen, ijsjes maken, voorbereidende werkzaamheden (bijv. snijden groente), pannekoeken bakken, alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Voor al het werk geldt dat het het ene moment rustig is, terwijl het even later behoorlijk druk kan worden. Hier moet je op kunnen inspelen. Daar staat tegenover dat je goed hierop wordt ingewerkt en dat je meer verantwoordelijkheden hebt dan bij de meeste andere bijbaantjes. Uiteindelijk is het een uitdaging om tijdens topdrukte alles nog steeds goed af te handelen.

Het lijkt misschien een nadeel te werken in het weekend, maar aangezien het restaurant om 20.00 u dicht gaat kun je hierna nog prima uit gaan. Bovendien kun je ’s ochtends wel uitslapen.

Lijkt je het leuk te werken in een vlot team en ben je in het weekend en de vakanties beschikbaar? Neem dan contact met ons op.