Westendorp

Het restaurant waar uw kinderen ook naar toe willen!

Kinder(knutsel)feestjes-arrangement

Speciaal voor kinderen tot 8 jaar bieden wij een compleet arrangement aan voor hun kinderfeestjes. Voor een scherpe prijs vermaakt u de kinderen uitstekend met ons speelpodium, mogen ze een kijkje komen nemen in de keuken en niet te vergeten: u vult ook nog hun hongerige magen. Dit geheel is uitgebreid met de knutsel-optie waarbij de kinderen zich ook een tijd vermaken met het aangeboden knutselmateriaal voor minimaal 4 kinderen.

Het arrangement is eenvoudig samengesteld. Voor slechts € 8,50 p.p.krijgt u een feestelijk gedekte tafel met een speciale stoel voor de jarige.

kinderfeestje11

De kinderen krijgen onbeperkt ranja en een heerlijke kinderpannenkoek naar keuze met surprise. Wanneer u ook ijs toe wilt, kost dit slechts  € 2,25 p.p. extra (kinderijsje).

Komt u op doordeweekse dagen vóór 17.00 uur dan mag de jarige job zelfs een kijkje komen nemen in onze ambachtelijke keuken en zien hoe zijn/haar pannenkoek gebakken wordt. Afhankelijk van de drukte mogen de vriendjes en vriendinnetjes eventueel mee.

Neemt u een arrangement met ijs toe, dan wordt het ijs van de jarige extra versierd..

Uiteraard staat ook ons speelpodium volledig tot de beschikking van de kinderen, zodat ze zowel vooraf als achteraf zich uitstekend kunnen vermaken. Bovendien hebben we ook kleurplaten, voor vermaak aan de tafel.

Dit geheel is uitgebreid met de knutsel-optie voor nog meer vermaak tijdens een kinderfeestje of een middagje uit.

De kinderen krijgen een cakeje met slagroom en kunnen deze zelf versieren met aangeboden versiersnoep (en daarna lekker opeten).

circle

Er komt een ruim assortiment knutselmateriaal op tafel waarmee de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.

Het knutselen wordt begeleid door de ouders zelf.

Deze optie kost slechts € 3,00 per kind extra bovenop het kinderfeestjes arrangement.

Wij hebben speciaal voor dit arrangement een folder gemaakt met alle informatie op een rij.