Westendorp

Het restaurant waar uw kinderen ook naar toe willen!

Alles voor de kinderen

Zo is er natuurlijk ons speciale speelpodium. Dit podium helemaal voor in het restaurant (tegenover de ingang dus) is bedoeld voor de kinderen tot en met 10 jaar. Het ligt bezaaid met speelgoed waarmee de kinderen zich goed kunnen uitleven. Ook staat er een klein pannekoekhuisje op, om gewoon in te spelen of juist om als klautertoestel te gebruiken. Zodra de pannenkoek klaar is moet u misschien wat moeite doen om uw kind weer terug bij de tafel te krijgen, maar eigenlijk geniet u er uiteraard ook van dat uw kind zich zo goed vermaakt.

Mocht uw kind nu juist liever aan tafel blijven zitten, dan kan het zich ook daar uitstekend vermaken met onze kleurplaten en kleurpotloden. Vraag gewoon iemand van de bediening even naar de kleurtjes en even later kan uw kind zich al prima uitleven!

Is uw kind nog niet groot genoeg om goed op onze stoelen te kunnen zitten, dan hebben we leuke stoelverhogers. Hiermee kan uw jonge kroost op een gewone stoel zitten op de juiste hoogte. Voor de hele jonge kinderen hebben we bovendien kinderstoelen. Het hapje eten dat u voor deze kinderen meebrengt warmen we zonder problemen even voor u op.

Voor verjaardagsfeestjes hebben we bovendien een speciaal kinderfeestjesarrangement. Tot slot krijgen de kinderen bij alle kinderpannenkoeken een gratis surprise!

U ziet het, bij ons kunt u uitstekend terecht met de kinderen.