Westendorp

Het restaurant waar uw kinderen ook naar toe willen!

De keuken

Uw pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken in onze moderne keuken. Dankzij de combinatie van maar liefst twintig pannen met ervaren bakkers in een geolied team, bent u er zeker van dat u uw pannenkoeken zo snel mogelijk geserveerd krijgt!

personeel20pannekoekhuis200101Wanneer het team op volle kracht aanwezig is, wordt meestal gewerkt met vier bakkers, een of twee personen aan de ‘koude kant’, een of twee personen bij het ijs en een persoon aan het afwassen.

Voor mensen die geen pannenkoek lusten, zijn er ook diverse andere gerechten verkrijgbaar. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de menukaart in ons restaurant. Voor het overige verwijzen wij u graag naar onze menukaart online.

Wanneer u komt met een grote groep, zal de keuken u aantonen in staat te zijn met twintig pannen veel meer dan twintig pannenkoeken en andere gerechten warm te serveren! Bovendien hoeft u bij ons nooit lang te wachten, ook al zit het restaurant vol met 200 gasten.

Hygiene staat bij ons hoog in het vaandel en zoals u op de foto’s kunt zien is de keuken ook op topdrukte zeer netjes op orde.